Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Category Bloggers

Salam 1 Rejab 1444H

Salam 1 Rejab 1444H

Salam 1 Rejab 1444H || Selamat bercuti bagi yang bercuti harini.. Alhamdulillah, masuk Maghrib harini, dah tiba bulan Rejab. Syukurlah dipanjangkan umur sampai Rejab 2022. Moga amalan baik berterusan, dan kita semua dipanjangkan usia ke Ramadan tahun 2023 ni pulak.…

Syoknya Breakfast Lontong Sedap kat Kopitiam Nona!

Syoknya Breakfast Lontong Sedap kat Kopitiam Nona!

Syoknya Breakfast Lontong Sedap kat Kopitiam Nona! || Eh!! Jejak jugak akhirnya! Dah lama berniat nak pergi lepas nampak rakan blogger makan sini. Maka dengan gigihnya pepagi bawak diri bersarapan ke sini nak rasai kesedapam menu yang ada.  Sebenarnya kan,…

Lunch RM8 Harini

Lunch RM8 Harini

Lunch RM8 Harini || Alhamdulillah, kenyang! Makan lauk harini RM8. Tanpa air sebab aku selalunya minum air mineral yang ada kat office tu jer. Air suam pun aku tak order harini..Hahaa.. Stabil lagi… You all luncheon apa tu??   Nasi aku…