Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

nona sani

nona sani

SIAPAKAH JUARA FIFA WORLD CUP QATAR 2022

SIAPAKAH JUARA FIFA WORLD CUP QATAR 2022

SIAPAKAH JUARA FIFA WORLD CUP QATAR 2022 || Berdebar debar!! 16 kumpulan yang berjaya masuk ke dalam Round 16 FIFA World Cup Qatar 2022 sedang bertarung untuk menjadi yang terpaling juara.  Agak-agak, siapakah bakal menjuarai game football kalini? Semua bukan…

Doaku Di Sini

Doaku Di Sini

Doaku Di Sini|| Salam Jumaat.. Baru baru ni scroll IG PU Abu yang satu masa dulu pernah hangat pasal sesuatu. Suka baca penulisan bininya.. Lembut orangnya. Ini dia share doa.. Maka aku pun nak share jugak sebab aku suka bila…

Kejap Atas, Kejap Bawah

Kejap Atas, Kejap Bawah

Kejap Atas, Kejap Bawah || Gambar ni pakcik aku post dalam group Whatsapp Family.. Aku ingatkan apa benda.. Rupanya ni…. Kalau tengok banyak kali, memang nampak macam berubah ubah tapak segi tiga ni. Kejap nampak macam terangkat ke atas, kejap…

REVIEW MOVIE TALBIS IBLIS

REVIEW MOVIE TALBIS IBLIS

REVIEW MOVIE TALBIS IBLIS || Setelah sebulan movie ni berada kat pawagam, baru sempat tengok sejurus selepas habis event ‘Happy Birthday Fanpekka’ haritu. Alang-alang dah duduk dalam Aeon Jusco Tebrau, singgahlah tonton wayang terus.. Sorang sorang pun jadik. Seram jugak…