Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

nona sani

nona sani

Makeup Storage Paling Mahal Pernah Kubeli

Makeup Storage Paling Mahal Pernah Kubeli

Makeup Storage Paling Mahal Pernah Kubeli || Sekali pandang, macam bekas kuih…ker..macam apa? 😅 Bagi aku harganya pricey tapi taklah lebih RM65 pun tapi paling mahal aku pernah beli sepanjang hidup..Hahahaha.. Selama ni guna bekas atau bakul atau jenis plastik…

Majlis Exchange Gift Dan Makan Makan

Majlis Exchange Gift Dan Makan Makan

Majlis Exchange Gift Dan Makan Makan ||  Sempena musim perayaan bulan 12 ni, tempat kerja aku adakan majlis makan Makan Dan exchange gift harini. Aku? Haruslah join memeriahkan suasana.. Yang bestnya part makan makan, Konsep potluck tau selain daripada Manager…

Kesian Jesnita!

Kesian Jesnita!

Kesian Jesnita! || Aku baru baru ni marathon drama Jesnita yang ditayangkan kat Astro tu terbitan Zeel Production. Setiap pukul 6 petang, Isnin sampai Jumaat. Tapi kalau dah terlepas, aku tengok kat Tik Tok part by part atau siaran ulangan. …

Argentina Juara FIFA World Cup 2022

Argentina Juara FIFA World Cup 2022

Argentina Juara FIFA World Cup 2022 ||  Mendebarkan! Kisah final kalini menemukan Argentina dan France. Aku sokong siapa? Yang tengok status Whatsapp aku tu tahu lah kan. Hehe.. Tahniah kepada negara Argentina kerana berjaya menjadi Juara Piala Dunia FIFA 2022…