Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

nona sani

nona sani

Syoknya Breakfast Lontong Sedap kat Kopitiam Nona!

Syoknya Breakfast Lontong Sedap kat Kopitiam Nona!

Syoknya Breakfast Lontong Sedap kat Kopitiam Nona! || Eh!! Jejak jugak akhirnya! Dah lama berniat nak pergi lepas nampak rakan blogger makan sini. Maka dengan gigihnya pepagi bawak diri bersarapan ke sini nak rasai kesedapam menu yang ada.  Sebenarnya kan,…

Lunch RM8 Harini

Lunch RM8 Harini

Lunch RM8 Harini || Alhamdulillah, kenyang! Makan lauk harini RM8. Tanpa air sebab aku selalunya minum air mineral yang ada kat office tu jer. Air suam pun aku tak order harini..Hahaa.. Stabil lagi… You all luncheon apa tu??   Nasi aku…

HAPPY NEW YEAR 2023 SEMUA ORANG!

HAPPY NEW YEAR 2023 SEMUA ORANG!

HAPPY NEW YEAR 2023 SEMUA ORANG! || Syukur, panjang umur lagi pada Januari 2023. Merasa tukar tahun. Ada orang dah tak dapat jumpa lagi tahun 2023 kan.. Begitulah cycle kehidupan kita semua. Moga kita semua dapat lalui Tahun 2023 dengan…