Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lunch RM6 Harini

Lunch RM6 Harini

Lunch RM6 Harini || Al kisahnya harini ada tender kantin baru masuk tempat kerja aku. Ada yang cakap pricey, tapi bagi aku..zaman sekarang mana nak dapat yang murah murah dah.. Nak jimat, masak sendiri la coba 😂 So harini makan ikan sambal, sayur, tempe sambal dan nasi half.. Harganya RM6. Okaylah, not bad kan..cuma pagi tadi punya, first time makan fries pepagi together with Mee goreng 😬 Saja nak tengok harga. RM 5 bersama nugget. Okaylah, kita noted harga untuk tender kantin yang terbaru ni ✅ 

RM6 

Apa pun, bersyukurlah apa adanya. Hujan hujan ni memang lapo manjang rasanya ~

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *