Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lunch RM8 Harini

Lunch RM8 Harini

Lunch RM8 Harini || Alhamdulillah, kenyang! Makan lauk harini RM8. Tanpa air sebab aku selalunya minum air mineral yang ada kat office tu jer. Air suam pun aku tak order harini..Hahaa.. Stabil lagi… You all luncheon apa tu??  

Nasi aku mintak half, ikan besor and sayur. Pedas jugak kuah sambal tu tapi ngam tekak saya. Okaylah kan rm8? Bagi i, okaylah.. Kenyang sampai malam harapnya tapi malamni ada event.. Makan lagik cite dia🤭

Sebelum update benda panjang panjang kat blog yang entah bila nak siap entrinya, kita update ringkas cenggini lah 😂 Kata tahun baru nak banyakkan entri, tapi ni baru seketul je entri sampai 5 Januari.. Haaahaa.. Sabo jela Nona ni ek.. 

Notakaki: Janganlah mood Disember bawak ke Januari harapnya 😅

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *