Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Makeup Storage Paling Mahal Pernah Kubeli

Makeup Storage Paling Mahal Pernah Kubeli

Makeup Storage Paling Mahal Pernah Kubeli || Sekali pandang, macam bekas kuih…ker..macam apa? 😅 Bagi aku harganya pricey tapi taklah lebih RM65 pun tapi paling mahal aku pernah beli sepanjang hidup..Hahahaha.. Selama ni guna bekas atau bakul atau jenis plastik yang gantung macam kat toilet tu.. Kalini tukar citarasa lah pulak. And paling penting, warna tu warna favourite aku! Dusty pink gitu!

Senang nanti nak kemana mana, angkut terus benda alah ni… EH!! Tak sabar nak letak segala barangan kat situ! Yahoooo! Sambil letak tu, check mana yang dah expired ngan tak. Harapnya muat segala yang diperlukan. Aku bukanlah kaki make up sangat, just barang penjagaan diri macam perfume, body mist , lotion or hair tonic tu ada  yang tinggi tinggi saiznya..Hahaa. Moga ngam  nak simpan barang kosmetik atau barangan penjagaan diri yang lain 🤩 Korang punya tempat make up organizer macam mana? Hehe.. 

Nota hati: Tengah berdebar. Moga dipermudahkan urusan keluarga aku…

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *