Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Majlis Exchange Gift Dan Makan Makan

Majlis Exchange Gift Dan Makan Makan

Majlis Exchange Gift Dan Makan Makan ||  Sempena musim perayaan bulan 12 ni, tempat kerja aku adakan majlis makan Makan Dan exchange gift harini. Aku? Haruslah join memeriahkan suasana.. Yang bestnya part makan makan, Konsep potluck tau selain daripada Manager belanja makan Nasi Padang 😃

Nasi Padang, Mihun Dan Makaroni sebagai menu berat.

Meriah dengan makanan!!! 😍

So aku bawak apa??

Tauhu Berlauk! Sedap Tau! Licin ye, aku beli beberapa ketul je pun 😂

Sedap urat tu! Lembik lemak lemak! Pucuk paku..Kalau boleh, semua yang ada tu aku nak makan! KAH!

Me dapat hadiah ni!! Kitaorang dimintak bagi hadiah yang berharga minimum RM15 😁

Posing dulu ngan pokok hiasan ni.

Chak!!! Ini dia 😁 I like! Dapat coklat! Box besor pulak tu.. hehe.

Alhamdulillah! Aku suka event exchange gift begini ye..

Siapa ler yang cakap, kalau join event gini bermakna Nona meraikan Krismas..Haiyooo! Aku just suka that concept tentang memberi Dan menerima hadiah. Kan happy tu jadiknya! Membahagiakan orang lain tu best Kan 😃 Huhu.. Sekian entri harini setelah ditanya blogger sis Lin 😂

Notakaki: Berdebarnya majlis esok kat tempat kerja😌

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *